cropped-kentriko-menu.png

Θέσεις εργασίας καθαριστριών στο πανεπιστημακό νοσοκομείο Πατρών

Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών καλεί τα φυσικά πρόσωπα που απασχολούνταν στη καθαριότητα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με οποιαδήποτε έννομη σχέση εργασίας τα άτομα με μεγαλύτερη προϋπηρεσία στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας οπουδήποτε ή τα άτομα που είναι άνεργα κατόπιν καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους ή τα άτομα που είναι άνεργα από οποιαδήποτε αιτία να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέσω υποβολής σχετικής αίτησης για τη σύναψη ατομικής σύμβασης μίσθωσης έργου για παροχή υπηρεσιών καθαριότητας , μέχρι την 27/10/2016 και ώρα 15:00 μ.μ. 


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, καθώς και την Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν. 1599/1986, σύμφωνα με τα συνημμένα έντυπα και να τα υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών , Ρίον Πατρών (Τ.Κ. 26504). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσης στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (www.pgnp.gr) μέχρι και την 27/10/2016 και ώρα 15.00 μ.μ. 

Η Πρόσκληση αυτή, το έντυπο αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, παρ. 4 του Ν. 1599/1986 να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.





Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας