cropped-kentriko-menu.png

Αθήνα – Εταιρία λιανικής στο χώρο της ένδυσης με καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναζητεί έναν/μία: Retail Manager.



Ο πελάτης μας, εταιρία λιανικής στο χώρο της ένδυσης με καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιθυμεί να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία: Retail Manager.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, γυναίκες και άνδρες απόφοιτοι τριτοβάθμιας σχολής, θα πρέπει να μιλούν άριστα εκτός από την Ελληνική και την Αγγλική και να διαθέτουν 10ετή και πλέον επιτυχημένη προϋπηρεσία σε ηγετική θέση αντίστοιχης εταιρίας του λιανικού εμπορίου.








Τα κύρια προσόντα του/της κατόχου της θέσης θα συμπεριλαμβάνουν:

– τα απαραίτητα ηγετικά προσόντα για να διοικήσουν 100 υφισταμένους (υπαλλήλους και στελέχη),

– ουσιαστικές γνώσεις αποτελεσματικής διοίκησης της απόδοσης και της εφαρμογής της στην πράξη,

– μοντέρνες ιδέες για την εμπορική διαχείριση μίας λιανεμπορικής εταιρίας,

– να είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία των υπολογιστών και την οικονομική διοίκηση.

Ο/Η κάτοχος της θέσης θα μετέχει στα συμβούλια διεύθυνσης στα οποία θα πρέπει να υποβάλλει τεκμηριωμένες προτάσεις για την διατήρηση και αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρίας, θα ταξιδεύει στο εξωτερικό προκειμένου να εποπτεύσει τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρίας, θα συνάπτει και θα διατηρεί σχέσεις με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες-εμπόρους συνεργαζόμενος/η κατάλληλα με τα τμήματα της εταιρίας που υποστηρίζουν την εμπορική λειτουργία (παραγωγή, διακίνηση, marketing, αγορές, οικονομική διεύθυνση).

Η εταιρία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών

Βιογραφικά σημειώματα στα οποία παρακαλείστε να αναφέρετε τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε μπορείτε να στέλνετε στο Info@hrstrategy.gr





Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας