cropped-kentriko-menu.png

ΚΕΕΛΠΝΟ: Εως 22 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τις 1575 θέσεις

Παράταση εως τις 22 Οκτωβρίου δόθηκε για την προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ μέσω της οποίας θα προσληφθούν 1575 άτομα  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνιου, διάρκειας 18 μηνών, με δυνατότητα παράτασης 6 μηνών.
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μόνο μια αίτηση, ενός μόνος κλάδου και ειδικότητας και το πολύ μέχρι δυο υποέργα με ανώτατο όριο τις τρεις (3) θέσεις. Η υποβολή περισσότερων των μια αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών εκπαίδευσης, κλάδων και ειδικοτήτων συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από την Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία ορίζεται από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τους υποψηφίους σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα βαθμολόγησης κριτηρίων της παρούσας πρόσκλησης, και θα καταρτίσει σχετικούς προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων, οι οποίοι θα κυρωθούν με απόφαση του Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.ΠΝΟ και θα δημοσιοποιηθούν με ανάρτησή τους στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και στην ιστοσελίδα του. Στη συνέχεια θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης (σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 11 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει) το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας. Το πρακτικό αυτό θα αποσταλεί στο ΑΣΕΠ είτε στο e-mail: sox@asep.gr είτε στο fax:210 6467728 ή 213 1319188 καθώς και οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων θα αποσταλούν προς το ΑΣΕΠ εντός πέντε (5) ημερών από τη σύνταξή τους.
Δειτε εδω ολη την προκήρυξη








Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας