cropped-kentriko-menu.png

30 συμβασιούχοι στο Δήμο Νίκαιας – Ρέντη

Ο ∆ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) µηνών, συνολικά τριάντα (30) ατόµων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, ανταποδοτικού χαρακτήρα, του ∆ήµου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη και συγκεκριµένα :
  • Είκοσι πέντε (25) ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
  • Πέντε (5) ∆Ε Οδηγών Απορριµµατοφόρων
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Π. Τσαλδάρη 10, 3ος όροφος, Τ.Κ.:18540 Νίκαια, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Ι∆ΑΧ-Έκτακτου Προσωπικού του ∆ήµου (τηλ. επικοινωνίας : 2132075304), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της δηµοσίευσης της παρούσας στην τοπική εφηµερίδα και της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων των καταστηµάτων των ∆ηµοτικών Ενοτήτων του ∆ήµου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Συγκεκριµένα οι αιτήσεις θα κατατίθενται από 18/02/2019 έως 20/02/2019 και κατά τις ώρες 09:00 έως 12:00

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ













Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας