cropped-kentriko-menu.png

Προσλήψεις γιατρών στο Δήμο Παύλου Μελά

Ο Δήμος Παύλου Μελά Νομού Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόθεση του Δήμου Παύλου Μελά να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου με αντικείμενο την παρακολούθηση της σωματικής υγείας και των ειδικών προβλημάτων, την παραπομπή σε κλινικές εξετάσεις και την συνταγογράφηση των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Ο τόπος εκτέλεσης του έργου θα είναι τα ΚΑΠΗ του Δήμου Παύλου Μελά. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν: δύο (2) ΠΕ Ιατροί ειδικότητας Παθολόγου, ή Γενικής Ιατρικής, για δώδεκα (12) μήνες.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με  συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραολή & Δημητρίου 8, Τ.Κ. 56430-Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2313302-840, -841, -941.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από τις 18/3/2019 και λήγει στις 27/3/2019.








Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας