cropped-kentriko-menu.png

Φαρμακοποιός στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής ‘Ερευνας και Παρέμβασης (Ιωάννινα)

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής ‘Ερευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π. ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως τριών (3) μηνών, για την υλοποίηση του Προγράμματος με τίτλο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», που η χρηματοδότηση του πραγματοποιείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αφορά σε υπηρεσίες που παρέχονται μέχρι και 30/6/2016. Συγκεκριμένα αναζητά:

1 άτομο ΠΕ Φαρμακοποιών.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού
β) Πτυχίο ή Δίπλωμα Φαρμακοποιού .

Οι υποψήφιοι πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:
– να είναι έως 30 ετών,
– να είναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε., ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Ε.Ψ.Ε.Π., στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλούδη 8β΄, 2ος όροφος, Ιωάννινα, (πληροφορίες καθημερινά από τις 10:00 ως τις 14:00, τηλ. επικοινωνίας 26510-39820).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 1/4/2016, ημέρα Παρασκευή, μέχρι και 15/4/2016, ημέρα Παρασκευή (όλες τις εργάσιμες ημέρες από ώρα 10:00 μέχρι ώρα 14:00).

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα έγγραφα. 


Ανακοίνωση_πρόσληψης_Κοινωνικού_Φαρμακείου_28032016.pdf


Έντυπο_Αίτησης.doc


Συνοπτικές_Οδηγίες.pdf


Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας