cropped-kentriko-menu.png

62 γιατροί & οδοντίατροι στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτω εξήντα δύο (62), επί θητεία, θέσεων ειδικευµένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., για την κάλυψη των αναγκών των Μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) της 3ης Υγειονοµικής Περιφέρειας:
Υποβολή αίτησης – δήλωσης υποψηφιότητας
Η αίτηση – δήλωση υποψηφιότητας, υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr µε τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόµενοι θα µπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη συµπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης. Κάθε υποψήφιος/α έχει τη δυνατότητα να επιλέξει για υποβολή υποψηφιότητας πέντε (5) από τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί στα Κ.Υ. ή Πολυδύναµα Περιφερειακά Ιατρεία της 3ης και 4ης ∆.Υ.ΠΕ από κοινού, δηλώνοντας ταυτόχρονα και τη σειρά προτίµησης. Για την απόσυρση της αίτησης υποψηφιότητας απαιτείται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης στη ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού της 3ης ∆.Υ.ΠΕ.
 Προθεσµία υποβολής αιτήσεων
Η προθεσµία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 10.01.2019 ώρα 12µ.µ. και λήγει στις 30.01.2019 ώρα 23:59.













Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας