cropped-kentriko-menu.png

Μηχανικός Python Λογισμικού (Remote)



Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Είμαστε ένα κεφαλαιοποιητικό εκκίνηση με έδρα το Λονδίνο και ψάχνουμε για έναν έμπειρο, απομακρυσμένη μηχανικός λογισμικού να είναι υπεύθυνος για λύσεις τεχνολογίας μας. Ο ιδανικός υποψήφιος θα έχει εκκίνηση την εμπειρία και το πάθος για την οικοδόμηση νέα πράγματα.

Δεξιότητες και την εμπειρία σας:
– Εμπειρία: Έχετε 2+ χρόνια εμπειρίας με μια Αντικειμενοστρεφής γλώσσα. (Τα περισσότερα από τα stack μας είναι σε Python)
– Βάσεις δεδομένων: Είσαι άνετα με βάσεις δεδομένων, τόσο εννοιολογικά όσο και στην εφαρμογή. Έχετε εμπειρία με No-SQL συστήματα βάσεων δεδομένων (Χρησιμοποιούμε MongoDB)
– Αρχιτεκτονική: Έχετε μια ισχυρή κατανόηση των δομικών στοιχείων ενός ισχυρού και επεκτάσιμο σύστημα, και έχουν εμπειρία με τα εργαλεία AWS. (EC2, S3, CloudWatch, ELB, AG)
– Τεχνολογίες Web: Έχετε μια ισχυρή κατανόηση των πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές ανάπτυξης ιστοσελίδων. Έχετε εμπειρία με NodeJS και έχουν δημιουργήσει εφαρμογές web με τα API REST στο παρελθόν. Κατανόηση της ασφάλειας web είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο.
– Πάθος για Code Quality: Αισθάνεστε την ιδιοκτησία πάνω από ό, τι το πλοίο. Μπορείτε να γράψετε καθαρό κώδικα, τεστ καλά, και νοιάζονται για τους πελάτες μας.
– Προσαρμοστικότητα: Μπορείτε να απολαύσετε την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν με νέα εργαλεία για να βρείτε αυτά που λειτουργούν καλύτερα. Μπορείτε να υιοθετήσουν τις αλλαγές και είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική του να είναι μέρος μιας εκκίνησης σε πρώιμο στάδιο!

Νίκαια για να έχουν:
– Εμπειρία με Tensorflow και ML
– Εμπειρία με React / VueJS

Intelistyle Perks:
– προαίρεσης αγοράς μετοχών στο προσωπικό – θέλουμε αποτελέσματα οδηγείται intrapreneurs, ψάχνει να αυξάνεται με την εταιρεία
– Ευέλικτες ώρες εργασίας

Ποιος ψάχνουμε για:
Είμαστε μια ομάδα επιχειρηματιών και ψάχνουμε για ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι το πνεύμα. Εμείς ευδοκιμούν στην αβεβαιότητα, επιτυγχάνοντας μεγάλα όνειρα, μαθαίνοντας πράγματα που δεν γνωρίζουμε και έχοντας μια καλή στιγμή και πολλή διασκέδαση όπως το κάνουμε αυτό. Δεν έχει σημασία τι ξέρετε, αυτό που έχει σημασία πόσο πεινασμένοι για να μάθετε αν είστε. Βλέπεις ό, τι κάνετε ως μια ευκαιρία να μάθουν περισσότερα και να αναπτυχθούν; Σας αρέσει να αναλάβει την πλήρη ευθύνη και πίστωση για την εργασία σας – το καλό και το κακό; Είστε ευέλικτοι για να δείτε άλλων ανθρώπων απόψεων, συζήτηση και να βρούμε την καλύτερη λύση για την κάλυψη των επιχειρηματικών στόχων; Σας αρέσει να ορίσετε τους στόχους σας; Είστε πρόθυμοι να κάνουμε το παραπάνω βήμα για να συναντηθούν και να υπερβαίνει; Θα ταιριάζει ακριβώς! Δώστε μας μια κραυγή!

Σχετικά με Intelistyle:
Intelistyle παρέχει λύσεις styling AI στους λιανοπωλητές μόδας, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των 1 στα 2 άτομα που ψάχνουν για styling συμβουλές σε αγαπημένα τους σημεία λιανικής πώλησης σε απευθείας σύνδεση ή σε κατάστημα. Αναγνωρισμένη ως μία από «τις κορυφαίες 10 ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν να ντύνονται καλύτερα», είμαστε μέρος του κύρους επιταχυντή TechStars (uber και sendgrid στο χαρτοφυλάκιό τους).

Οι έμποροι λιανικής πώλησης χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για να δημιουργήσουμε διακριτικά στο διαδίκτυο και σε εμπειρίες κατάστημα. Το κάνουμε αυτό με την προσφορά εξατομικευμένες συστάσεις στολή για τυχόν εμφάνιση ή τα ρούχα ότι οι πελάτες τους κατέχουν ή θέλουν να αγοράσουν.

AI μας μαθαίνει από τις τελευταίες τάσεις και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις συστάσεις για το σωματότυπό σας, τα χρώματα και το προσωπικό ύφος. Έχουμε λάβει πολλά βραβεία καινοτομίας και της ποιότητας των συστάσεών μας ξεπερνά τα αποτελέσματα των δημοσιευμένων ακαδημαϊκή έρευνα στο χώρο της παραγωγής στολή, δεύτερη μαντέψουν στυλίστες.


ΠΕΡΙΟΧΗ:
 




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Η ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Πληροφορίες: michael@intelistyle.co.uk




Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας