cropped-kentriko-menu.png

Προσλήψεις στο Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, που εδρεύει στη Ζαγορά του Νομού Μαγνησίας, ως εξής:
Δέκα (10) άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, για την πρόσληψη των οποίων δεν απαιτούνται ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν. 2527/97.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ.δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρμόδιος υπάλληλος ο κος Στεργίου Γεώργιος (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.106) εντός προθεσμίας έξι (6) ημερών, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα, δηλαδή έως και την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ













Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας