cropped-kentriko-menu.png

Πωλήτρια/της για φούρνο Fanis Bakery

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Ο φούρνος Fanis’ Bakery αναζητά άτομο για τη θέση: Πωλητή/ Πωλήτριας θέση στον χώρο της αρτοποιίας / ζαχαροπλαστικής και cafe- εστίασης. Αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα των ανθρώπων μας είναι το απαραίτητο συστατικό για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. 


 Οι αρμοδιότητές σας 


 Άψογη εξυπηρέτηση πελατών με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες,  Αναπλήρωση, τακτοποίηση και σωστή παρουσίαση των προϊόντων  Ακολουθεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, Συμβάλλει στη δημιουργία θετικού εργασιακού περιβάλλοντος, Ενεργεί με ήθος και ειλικρίνεια  


Το προφίλ σας


Προϋπηρεσία σε καταστήματα εστίασης 


 Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εργασία σε καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα 


 Πιστοποιητικό ΕΦΕΤ κατάρτισης στην Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων θα ληφθεί θετικά υπ’ όψη ? Παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα ? Ομαδικότητα και συνεργασία ? Δυναμική και επικοινωνιακή προσωπικότητα.


 Η εταιρεία προσφέρει , Πλήρη απασχόληση, Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση,  Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης, Εταιρική έκπτωση 


Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της δυναμικής μας ομάδας στείλε μας το βιογραφικό σου στο k.sigalas@hotmail.com ή στειλε μας inbox με μια πρόσφατη φωτογραφια σου και θα επικοινωνήσουμε μαζι σου.







Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας