Ergasioulis-KHC13_1A

Λογιστής στην Αθήνα





Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Ο πελάτης μας, εταιρία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων υγείας στην περιοχή της Πλατείας Κολιάτσου στην Αθήνα, επιθυμεί να προσλάβει Λογιστή.
Κύρια Καθήκοντα:

Ελέγχει τα παραστατικά στοιχεία και αναθέτει στους λογιστές του τμήματός του την ταξινόμησή τους έτσι ώστε να εξασφαλίζει την ορθή και σύμφωνη με τις νομοθετικές διατάξεις καταχώρησή τους στο μηχανογραφημένο σύστημα της Γενικής Λογιστικής της εταιρίας.
Ελέγχει τα βιβλία της Γενικής Λογιστικής της εταιρίας και αποφασίζει απαραίτητες τακτοποιήσεις λογαριασμών έτσι ώστε να εφαρμόζει τις διατάξεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και της νομοθεσίας γενικότερα.
Παρακολουθεί και ελέγχει την απόδοση των φόρων και λοιπών υποχρεώσεων της εταιρίας προς το Δημόσιο έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη σύννομη εκπλήρωση των υποχρεώσεων της εταιρείας.
Ελέγχει συμφωνίες λογαριασμών σε μηνιαία βάση, τριμηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια βάση έτσι ώστε να εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία του συστήματος της Γενικής Λογιστικής και την έγκυρη πληροφόρηση της διοίκησης της εταιρίας.
Συνεργάζεται με τον Προϊστάμενο Τμήματος Λογιστικής της εταιρίας για το κλείσιμο του μήνα και της χρήσης (κλείσιμο Ισολογισμού) έτσι ώστε να εξασφαλίζει την τήρηση των εταιρικών διαδικασιών και της νομοθεσίας.
Παρακολουθεί λογαριασμούς προκαταβολών, υποχρεώσεων των πελατών της εταιρίας σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και λοιπούς (προμηθευτές και πιστωτές), μεταβατικούς λογαριασμούς, λογαριασμούς προβλέψεων καθώς και εξόδων έτσι ώστε να συμβάλλει στην ορθή οικονομική διαχείριση της εταιρίας.
Μελετά τις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν την οικονομική λειτουργία των επιχειρήσεων και εφαρμόζει τις τυχόν αλλαγές έτσι ώστε να εξασφαλίζει την έγκαιρη ενημέρωση του συστήματος της Γενικής Λογιστικής της εταιρίας.
Προετοιμάζει το reporting της εταιρίας προκειμένου να συμβάλλει στην αύξηση της πληροφόρησής τους.

Επιθυμητά προσόντα κατόχου θέσης:
Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Εγγραφή στο Οικονομικό επιμελητήριο, σύμφωνα με την υφισταμένη νομοθεσία.
Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή- Φοροτεχνικού Β’ τουλάχιστον Τάξεως.
Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
Πενταετής τουλάχιστον εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις λογιστηρίου οργανωμένων επιχειρήσεων.
ΠΕΡΙΟΧΗ:



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ:
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Info@hrstrategy.gr(www.hrstrategy.gr)




Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας