- Όλες οι εδώ -

Βρές τις θέσεις εργασίας που  σε αφορούν και κάνε αναζήτηση για ανοιχτές θέσεις εργασίας σε οποιαδήποτε ειδικότητα ή περιοχή σε ενδιαφέρει.

Γραμματέας – Δραπετσώνα

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται Γραμματέας στη Δραπετσώνα από Φροντιστήριο για πλήρη απασχόληση. ΠΕΡΙΟΧΗ: 

Περισσότερα »

Γραμματέας – Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται Γραμματέας στη Θεσσαλονίκη έως 45 ετών από εταιρεία. ΠΕΡΙΟΧΗ: 

Περισσότερα »

Υπάλληλος Γραφείου – Άλιμος

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται Υπάλληλος Γραφείου στον Άλιμο από εταιρεία. Απαραίτητες οι γνώσεις

Περισσότερα »

Υπάλληλος Γραφείου – Μενίδι

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται Υπάλληλος Γραφείου στο Μενίδι από εταιρεία με γνώσεις εμπορικής

Περισσότερα »

Υπάλληλος – Κολωνάκι

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται Υπάλληλος στο Κολωνάκι με γνώσεις Αγγλικών και Η/Υ για

Περισσότερα »

Γραμματέας – Πειραιάς

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται Γραμματέας στον Πειραιά από εταιρεία άνω των 25 ετών.

Περισσότερα »

Πωλήτριες – Αττική

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητούνται κοπέλες για να εργαστούν ως Πωλήτριες σε Καταστήματα Καλλυντικών.

Περισσότερα »