Ergasioulis-KHC13_1A

Οδηγοί, Χειριστές Γερανών – ΜΑΡΟΥΣΙ


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Η Birmin Oil & Gas είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη διεθνής εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου, με εξειδικευμένους επαγγελματίες ειδικευμένους στις νέες τεχνολογίες και την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο. Η Birmin Oil & Gas είναι μια διεθνής εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου με λειτουργική παραγωγή 350.000 βαρελιών ισοδυνάμου πετρελαίου ανά ημέρα.

Ένα δυναμικό, συναρπαστικό μέρος για εργασία. Προσλαμβάνουμε εξαιρετικούς ανθρώπους, και κάθε ένας από αυτούς είναι εξουσιοδοτημένος να σκέφτεται ανεξάρτητα, να αναλαμβάνει πρωτοβουλία και να είναι καινοτόμος. Στο Birmin Oil & Gas, μπορείτε να περιμένετε να είστε εκτός από ένα εξαιρετικά παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον που αντιμετωπίζει όλους τους υπαλλήλους με σεβασμό, εκτιμά τις διαφορετικές προοπτικές, ενθαρρύνει την ατομική ανάπτυξη και επίτευξη και επιβραβεύει τους ανθρώπους με βάση την απόδοσή τους.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας και στηρίζουμε τους στόχους της σταδιοδρομίας τους Και προσπαθούμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου ενθαρρύνεται η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και αναπτύσσονται και επιτυγχάνονται οι στόχοι της σταδιοδρομίας.

Στο Birmin Oil & Gas, η καριέρα σας μπορεί να πάει σε μέρη που δεν σκεφτήκατε ποτέ δυνατό.

Ψάχνουμε για πλήρους απασχόλησης υπαλλήλους / ασκούμενους του υψηλότερου επιπέδου για να συνεχίσουμε την αναζήτηση μας, για να καλύψουμε τις κενές θέσεις μας.

Έχουμε κενές θέσεις για διαχειριστές / ρεσεψιονίστ, μηχανικούς, γεωλόγους / γεωφυσικούς, λογιστές, ιατρούς / νοσηλευτές, μηχανικούς, οδηγούς, χειριστές γερανών, κ.λπ.

Μηνιαίος μισθός: 2.500 €

ΠΕΡΙΟΧΗ: 

Μαρούσι, Αττικής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ:

Στείλτε βιογραφικό / βιογραφικό στο: info@birminoil.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6438689

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας

Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας