cropped-kentriko-menu.png

Διευθυντής Λειτουργίας Καταστημάτων – ΑΘΗΝΑ


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Διευθυντής Λειτουργίας Καταστημάτων στην Αθήνα

Ο πελάτης μας, εταιρία καταναλωτικών με καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιθυμεί να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία Διευθυντή Λειτουργίας Καταστημάτων.

Περιγραφή εργασίας:

Με δεδομένη την εμπορική στρατηγική του ομίλου διοικεί τη Λειτουργία Καταστημάτων συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη του κύκλου εργασιών και της μικτής κερδοφορίας της εταιρίας.
Εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών των καταστημάτων καθώς και τη σωστή λειτουργία των τμημάτων τους, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών
Συντονίζει το έργο των διευθυντών καταστημάτων παρέχοντάς τους την απαιτούμενη ηγεσία.
Διοικεί τα τμήματα της Διεύθυνσης Λειτουργίας Καταστημάτων. (εμπορική υποστήριξη, οικονομική ανάλυση, εισαγωγές, trade marketing) προκειμένου να εγγυάται τον αποτελεσματικό συντονισμό τους.
Εγγυάται την τήρηση του προϋπολογισμού των άμεσα ελεγχόμενων δαπανών των καταστημάτων (αμοιβές και έξοδα προσωπικού, συντηρήσεις εξοπλισμού, άλλες λειτουργικές δαπάνες) με σκοπό την επίτευξη των προϋπολογισμένων λειτουργικών στόχων.
Επεξεργάζεται και συμμετέχει στην έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων με σκοπό την επίτευξη των αναμενόμενων λειτουργικών στόχων από τα καταστήματα της εταιρίας.
Συμμετέχει στη διαδικασία αποφάσεων για τις προωθητικές ενέργειες με την Εμπορική Διεύθυνση και εγγυάται τη σωστή εφαρμογή τους.
Παρακολουθεί τον ανταγωνισμό και τις τάσεις της αγοράς προτείνοντας ανάλογες κινήσεις για τα καταστήματα της εταιρίας, ώστε να εξασφαλίζει την αύξηση των πωλήσεων.

Ιδιότητες υποψηφίων
Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση πολυεθνικής ή μεγάλης εθνικής εταιρίας 3-5 ετών τουλάχιστον με λειτουργία καταστημάτων λιανικής.
Εμπορική αντίληψη και άριστες ικανότητες διαπραγμάτευσης.
Πολύ καλές γνώσεις τεχνικών πωλήσεων, trade marketing, merchandising.
Άριστες ικανότητες οικονομικής ανάλυσης των εμπορικών δεδομένων.
Άριστες διαπραγματευτικές ικανότητες.
Γνώση σύγχρονων συστημάτων διοίκησης (sales toolkits, αξιολόγησης της απόδοσης, τεχνικών παρουσιάσεων, ERP, ερευνών αγοράς καταναλωτικών αγαθών κα.)

Παροχές της εταιρίας
Ανταγωνιστικός μισθός.
Εταιρικό αυτοκίνητο και πλήρης κάλυψη εξόδων κίνησης.
Bonus βάσει στόχων.
Πρόσθετη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση.
Λοιπές παροχές.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ: 

Αθήνα

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ:

Βιογραφικά σημειώματα στα οποία παρακαλείστε να αναφέρετε τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε μπορείτε να στέλνετε στο cv@hrstrategy.gr

Τηλ επικοινωνίας: (210) 6134892

Hrstrategy Human Resources : εταιρία συμβούλων απασχόλησης, για τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε επαγγελματίες και επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων αιχμής. (www.hrstrategy.gr)

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας

Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας