cropped-kentriko-menu.png

Προκύρηξη 48 θέσεων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας



Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ” Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης “.


  • Συγκεκριμένα: 



19 ΥΕ φυλάκων 
3 ΔΕ μαγείρων 
5 ΥΕ βοηθητικό προσωπικό μαγειρείων 
21 ΥΕ καθαριστριών 


Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω θέσεων θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ασεπ σοχ 4 και στη συνέχεια να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικά στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: 
Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου τ.κ. 71 410 Ηράκλειο-Κρήτης, απευθύνοντάς την στη γραμματεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, υπόψιν κας Εργαζάκη Αλεξάνδρα τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 2152 66 260


Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).
Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.







Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας