cropped-kentriko-menu.png

Πρόσληψη δύο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για το Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά

Ο Δήμος Παύλου Μελά Νομού Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Κολύμβηση και πτυχίο Ναυαγοσωστικής με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου διάρκειας πέντε (5) μηνών για απασχόληση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Παύλου Μελά, Λαγκαδά 221, ΤΚ 56430 Σταυρούπολη Νομού Θεσσαλονίκης, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού,  (τηλ. επικοινωνίας 2313302960, -961, -916). 


Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κατεβάστε την Ανακοίνωση
Κατεβάστε την Αίτηση
Κατεβάστε την Υπεύθυνη Δήλωση

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει την Πέμπτη 28/4/2016 και διαρκεί μέχρι και την Πέμπτη 12/5/2016





Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας