cropped-kentriko-menu.png

Προκήρυξη για Θέσεις Διδασκόντων σε ΠΜΣ στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

H Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Executive MBA” καλεί επιστήμονες, που πληρούν τους όρους του άρθρου 5 παρ. 1 του ν. 3685/2008, ειδικούς στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα, με αποδεδειγμένη εμπειρία διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα, να εκδηλώσουν το καταρχήν ενδιαφέρον τους για διδασκαλία των θεματικών ενοτήτων του Integrating Seminar κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016, αποστέλλοντας στη διεύθυνση (infoseba@ihu.edu.gr) σχετικό βιογραφικό σημείωμα. 


Οι ενδεικτικές θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν στο Integrating Seminar με τίτλο «Coaching Skills» του Π.Μ.Σ. “Executive MBA” για το εαρινό εξάμηνο 2016 είναι οι ακόλουθες: 


 The role of the leader 

 4 Windows of Leadership 

 Feedback Model & Techniques

  Coaching Model & Techniques 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα έως Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 14:30. 

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στον ιστοχώρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου (www.ihu.edu.gr). Το Πανεπιστήμιο δηλώνει ότι η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής μπορεί να μην προχωρήσει για λόγους που αφορούν την εσωτερική οργάνωση και τον προγραμματισμό του.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται (τηλ. 2310 807524, 807526, fax: 2310 474520, email: m.varsamopoulou@ihu.edu.gr, a.chalkia@ihu.edu.gr).





Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας