cropped-kentriko-menu.png

55 Θέσεις Εργασίας (Διαπίστευσης/Υποδοχής) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων από τον οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα προσλάβει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως « υπαλλήλους διαπίστευσης/υποδοχής » (ομάδα καθηκόντων AST-SC).

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτίθεται να προσλάβει υπαλλήλους διαπίστευσης/υποδοχής για τη στελέχωση γραφείων υποδοχής και τη διεκπεραίωση αιτήσεων διαπίστευσης και έκδοσης καρτών εισόδου σύμφωνα με κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν θα πρέπει να φορούν στολή που θα παρέχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να ταξιδεύουν στους τρεις τόπους εργασίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Βρυξέλλες, Στρασβούργο και Λουξεμβούργο) και να εργάζονται σε βάρδιες.

Αριθμός επιτυχόντων:
Βαθμός SC 1: 45
Βαθμός SC 2: 10

Η παρούσα προκήρυξη γενικού διαγωνισμού αφορά δύο βαθμούς. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για έναν βαθμό. 


Η επιλογή της προτίμησής σας πρέπει να γίνει κατά τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου αίτησης και δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί μετά την επικύρωση της αίτησης ηλεκτρονικής υποψηφιότητάς σας. Ωστόσο, υπό ορισμένους όρους που περιγράφονται στο σημείο 2), η αίτηση υποψηφιότητάς σας για τον βαθμό SC 2 μπορεί να μεταφερθεί από την εξεταστική επιτροπή στον βαθμό SC 1.

Προθεσμία μέχρι : 06-09-2016





Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας