Ergasioulis-KHC13_1A

Ζητούνται εθελοντές ψυχολόγοι,κοινωνικοι λειτουργοι για την Μ.Κ.Ο Πορεία Α.Μ.Κ.Ε


Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας



H M.K.O ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε. αναζητά εθελοντές/ντριες ψυχολόγους,κοινωνικούς λειτουργούς και επαγγελματίες ή ειδικευόμενους  της ειδικής αγωγής. Υπ. Επικοινωνίας Μαρκέλλα Σελιανίτου και Ευτυχία Ζουμπούλη, Τηλ.: 210-6899580, E-mail:  [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ]


Τι χρόνο χρειάζεται να αφιερώσεις: 4-8 ώρες ανά εβδομάδα, με μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης από εθελοντές το Σαββατοκύριακο.


Περιγραφή καθηκόντων: Οι δράσεις αφορούν σε συνοδεία ενοίκων σε εξόδους και δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα καθώς και δημιουργική απασχόληση των ενοίκων.


Τι κερδίζεις/τι μαθαίνεις: Θα αποκτήσεις εμπειρία σε σχέση με την αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας και την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση.


Εκπαίδευση Εθελοντή /Επιπλέον Σημειώσεις:  Παρέχεται κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδήγηση από επαγγελματίες των αντιστοίχων ειδικοτήτων. Προσφέρεται δυνατότητα παρακολούθησης των ψυχοκοινωνικών ομάδων του προγράμματος.



Απαιτήσεις
Εάν έχεις/γνωρίζεις θα βοηθούσε: Πτυχίο ή σε εξέλιξη σπουδές πάνω στην ψυχολογία/κοινωνική εργασία/ειδική αγωγή. Ενδιαφέρον για προσφορά και κατάρτιση πάνω στον τομέα της Ψυχικής Υγείας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα http://www.poreia.org/







Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας