cropped-kentriko-menu.png

Ζητείται Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης – IT Manager

Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Νεοσύστατη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών με έδρα την Αθήνα αναζητεί Υπεύθυνο Μηχανοργάνωσης – IT Manager. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο συντήρησης και επισκευής της οικιακής και επαγγελματικής στέγης. Η εταιρεία έχει σκοπό να εδραιώσει την αξιοπιστία των πελατών για την παροχή υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις Υψηλής ποιότητας. 


ΠΕΡΙΟΧΗ:
Έδρα Αθήνα  ( Ιερά Οδός 269 )


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:
Υπεύθυνο Μηχανοργάνωσης – IT Manager


Ο ιδανικός υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την εποπτεία και την διαχείριση έργου πληροφορικής της εταιρείας. Συντονίζει τις φάσεις του έργου από την ανάπτυξη μέχρι την εγκατάσταση. Ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των πελατών, προμηθευτών και συμβούλων. Η θέση προβλέπει τα ακόλουθα καθήκοντα. Σχεδιασμός, ανάπτυξη, εφαρμογή και τον συντονισμό των συστημάτων, πολιτικών και διαδικασιών. Κατοχύρωση της ασφάλειας δεδομένων από εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους. Έγκαιρη αναγνώριση προβληματικές περιοχές και να εφαρμόσουν στρατηγικές λύσεις. Βεβαιωθείτε εφεδρικά συστήματα λειτουργούν αποτελεσματικά κατά την εφαρμογή και την διαχείριση των διαδικασιών ασφαλείας συστημάτων ελέγχου και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους. Την διαχείριση καταστάσεων κρίσης, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πολύπλοκα τεχνικά υλικού η/και προβλήματα λογισμικού. Διαχειρίζεται την αγοραστική του συνόλου του λογισμικού hardware και άλλες IT προμηθεύει με ιδιαίτερη έμφαση σε οικονομικά αποδοτικής παράδοσης λύση αναβαθμίσεις προγραμματισμός και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ασφάλεια των συστημάτων υλικού και λογισμικού. 


ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
:BS στην επιστήμη των υπολογιστών, MIS η παρόμοιο τομέα. Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως Δ/ντης Πληροφορικής η σχετική εμπειρία. Άριστη γνώση των τεχνικών διαχείρισης της ανάλυσης των πληροφορικών των συστημάτων υλικού /λογισμικού υπολογιστών. Η εμπειρία με τα δίκτυα υπολογιστών διαχείριση δικτύου και την εγκατάσταση του δικτύου. Τεχνογνωσία στην διαχείριση κέντρο δεδομένων και την διακυβέρνηση. Εξαιρετική αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλήματος. Δυνατότητα να οδηγήσει μια ομάδα και τα άτομα της. Μεγάλες δεξιότητες πληροφορικής σε συνδυασμό με ηγετικά προσόντα. 


ΑΜΟΙΒΗ:
Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Συνεχής εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία. Οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Η ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Αποστολή βιογραφικού: 
Email: nassosxr@gmail.com τηλέφωνο επικοινωνίας:6976342604 Νάσος Χριστινιδης







Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας