Ergasioulis-KHC13_1A

Ζητείται Μηχανικός Ναυτιλίας – Αθήνα








ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Ο πελάτης μας μια ολλανδική εταιρεία μηχανικής, με περίπου 100 εργαζόμενους και 10 χρόνια εμπειρίας στην Ολλανδία επί του παρόντος επέκταση των τοπικών καταστημάτων της στην Αθήνα, στην Ελλάδα και επιθυμεί να προσλάβει Μηχανικό Ναυτιλίας.
Περιγραφή εργασίας
Ως μηχανικός Marine να μεταφράσετε τα αιτήματα των πελατών σε ένα σχέδιο στον τομέα της υδροστατικής και υδροδυναμικής. Στις αρχές
φάσεις του έργου θα είναι καθήκον σας να καθορίσει, με μια ομάδα έργου, τα όρια που καθορίζουν τη στατική μελέτη (περιβαλλοντικά φορτία, επιταχύνσεις, εργασιμότητα). Επίσης, θα εκτελέσει ανεξάρτητα έργα που σχετίζονται με Marine Engineering (υδροστατική και υδροδυναμική ανάλυση, ανάλυση πρόσδεσης, κλπ)
Κανένα έργο δεν είναι παρόμοια, καθώς η εταιρεία παρέχει Marine υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών σε πολλαπλές αγορές. Αυτό απαιτεί
μια καλή εικόνα για τη μετάφραση απαιτήσεις σε ένα λειτουργικό και πρακτικό σχεδιασμό, με βελτιστοποιημένες λύσεις στις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη. Για να είναι της υψίστης αποτελεσματικότητας ενός Marine Engineer απαιτείται να έχει μια σταθερή ισορροπία μεταξύ της ύπαρξης πρακτική και θεωρητική, καθώς οι περισσότερες προκλήσεις είναι πολύπλοκες, αλλά απαιτούν μια πρακτική προσέγγιση.

Οι υποψήφιοι προφίλ

Πτυχίο Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών
2-3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας
Η εμπειρία με υδροστατική και υδροδυναμική ανάλυση
Ειδικευμένοι σε εξειδικευμένα εργαλεία (χταπόδι, Orcaflex, GHS) είναι ένα πλεονέκτημα
Βασικές γνώσεις μηχανολογίας (υλικά, το σχεδιασμό του στρες, τη σταθερότητα και τις διαδικασίες κατασκευής)
Επικοινωνιακή παίκτης της ομάδας, ο οποίος επίσης κατέχει την Ελληνική και Αγγλική γλώσσα
Αίσθημα ευθύνης, είναι έτοιμη να κάνει τη διαφορά στην ομάδα σας
Ενθουσιώδης, με γνώμονα και πρόθυμοι να εργαστούν στην εκκίνηση περιβάλλον του νέου υποκαταστήματος

Εργασιακό περιβάλλον

Εργασία σε αυτή την εταιρία σημαίνει ότι εργάζονται σε ένα φιλικό περιβάλλον ανάμεσα σε δημιουργικούς, ταλαντούχους και φιλόδοξους ανθρώπους. Εργάζεστε σε ένα νεαρό, ακόμη επαγγελματική ομάδα όπου θα προσφέρονται δυνατότητες να αναπτύξουν τον εαυτό σας, ενώ εργάζονται για προκλητική και ενδιαφέροντα έργα. Δουλεύουμε σκληρά για να παραδώσει έργα ποιότητα και το φινίρισμα στο χρόνο.


ΠΕΡΙΟΧΗ:
Αθήνα


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Η ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
 Για να εφαρμόσετε: Παρακαλούμε να στείλετε βιογραφικά σε μορφή Microsoft Word σημειωθεί τίτλος θέσης εργασίας σε info@hrstrategy.gr( www.hrstrategy.gr )




Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας