cropped-kentriko-menu.png

33 θέσεις εργασίας για το πρόγραμμα ESTIA II στη Λιβαδειά



Ακολουθήστε μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις αγγελίες της ημέρας


Ανακοίνωση για την πρόθεση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικά τριάντα τρία (33) άτομα , στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Μίσθωση Διαμερισμάτων σε αιτούντες άσυλο στη Λιβαδειά ( ESTIA II) » στη Λιβαδειά, χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2020 , με τα εξής κατά θέση προσόντα :
Γενικά προσόντα υποψηφίων
 Να κατέχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων . Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή να κατέχουν και πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π για την ισοτιμία και αντιστοιχία των τίτλων αυτών ή πράξη επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης .
 Να έχουν χρονική διαθεσιμότητα (πρωινές , απογευματινές και βραδινές ώρες) και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου , εφόσον απαιτείται από τις ανάγκες του Προγράμματος .
 Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις μέχρι την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές .
 Να μην υπάρχει κώλυμα από ποινική δίκη ή υποδικία
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
– Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση ( σχέδιο αίτησης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων ( https://dimoslevadeon.gr ) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο , εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη Διεύθυνση : Δήμος Λεβαδέων , Σοφοκλέους 15 , Λιβαδειά Τ.Κ 32131 , Ημιόροφος ( Γραφείο 1 ) , Πληροφορίες Αθ. Κοϊτσάνου τηλ. 22613-50832 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .
– Αν δεν προσκομισθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και ή αίτησή του απορρίπτεται . Αντικατάσταση της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων .
– Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης είναι αποκλειστικά του υποψήφιου .
– Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 7/2/2020 έως και 14/2/2020 και ώρα 14.30 μ.μ . Μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας δεν θα γίνεται αποδεκτή η κατάθεση αιτήσεων από υποψηφίους .
Η προκηρυξη εδω

dikaiologitika.gr




Εγγραφή στο Newsletter!

Καταχωρήστε το email σας παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο email σας